Biker Jacket, xhaketa e lëkurës është mbretëresha e kontrastit të messtinës, një copë klasike gjithnjë në modë.

E zakonshme është ajo e zeza, por është më zbavitëse dhe në modë kur është me ngjyra, por një investim e mirë për këtë vjeshtë, dhe jo vetëm.

Shihni galerinë e biker jacket me varietet dhe ngjyrat e saj.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel