Tre janë risitë që vini re në bordin e një makine të re Opel Combo Life, hapësira, komforti dhe pesë sediljet.

Fantazia pa limit e sediljeve, ajrimi dhe dritat që të ofrojnë dritaret dhe tavani i saj panoramik. Risia e kësaj të fundit është që nuk të heq ajrin, por mbi të mund dhe të vendosni bagazhe. Të tre këto risitë kanë të përbashkët prakticitetin. Makina inovative me motor diesel 1.5 dhe kambio manuale me 6 marshe. Ajo është gjenerata e pestë e kësaj lloj makine. Ka 19 sisteme elektronike të sigurisë, dhe Opel Eye që njeh shenjat rrugore.

Tre vendet e pasme kanë rripin e sigurimit Isofix për sexholinot e fëmijëve. Ka hapësirë për çdo gjë.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel