Këmishët, e dimë mirë këtë, janë një aleate e çmuar për një pamje fantastike, që nga ato “casual” tek më elegantet.

Pa u dashur të zgjidhni mes modeleve, duhet të dini që në realitet mjaftojnë 7 modele për të eksperimentuar me kombinimin me “cool”. Shihni galerinë e fotove dhe krijoni idenë tuaj të kombinimit.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel