Rexhina debaton me Alonson, i cili e kërcënon me vdekje. I lodhur nga manipulimet e Terezës, Ignasioja do t’i rrëfejë Hernados se fëmija mund të jetë i tiji.

Të premte dhe të diel në Top Channel, Ora 21.00

Top Channel