Çfarë mendojnë meshkujt për femrat dhe femrat për meshkujt? E zbulon “Wake Up”

14/09/2018 12:58

“Wake Up” pyeti në Tiranë meshkujt dhe femrat e grupmoshave të ndryshme se çfarë mendojnë për seksin e kundërt.

Çfarë vlerësojnë dhe çfarë jo të dy sekset tek njëri-tjetri?

Zbulojeni në videon e mëposhtme…

Top Channel