Stresi i ditëve të fundit ju bën të ndjeni dëshirën e momenteve vetëm për veten tuaj, ndoshta në heshtje të plotë.

Mund të pranoni propozime nga miqtë por programet shumë të lodhshme nuk ju pëlqejnë. Për beqarët ka surpriza dhe aventura në jetën sentimentale. Për ata që janë në çift ju duhet të kenë një sjellje konstruktive ndaj partnerit.

Në punë, gjithçka ecën në drejtimin e duhur, impenjimi në maksimum por nuk ju tremb asgjë, pasi perspektivat janë të mira, aq sa do ju vijë keq që fundjava do ua pres vrullin dhe trendin pozitiv.

Top Channel