Shtatori do të thotë fundi i pushimeve të verës dhe rikthim në zyrë, por jo vetëm, edhe tek aktivitetet fizike të përditshme.

Gjatë verës kemi qëndruar larg palestrës, dhe muajt e fundit i kemi kushtuar disi më pak kohë sportit, por tashmë i kthehemi rutinës.

Nuk mungon as koleksioni i ri i gymwear, veshjet e lehta, sportive, komforte por dhe me stil. Ndiqni galerinë e fotove për të parë tendencat e reja.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel