Një lajm i mirë për të gjithë nostalgjikët. Në fillim të vitit 2019 do të dalë në treg konsola e video-lojrave Polymega, që njeh CD-të e vjetra.

Me Polymega mund të luhen titujt e PlayStation-it origjinal, SEGA Mega CD, Saturn, Neo GEO CD dhe TruboGrafx CD.

Çmimi i konsolës së re do të jetë 249 dollarë.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel