Tereza do të përfitojë nga Herardoja e s’i tregon që humbi fëmijën. Rexhina i rrëfen Hernanit se Emilianoja ka gisht në çështjen e Almës dhe do ta denoncojë të birin.

Të premte dhe të diel në Top Channel, Ora 21.00

Top Channel