Të gjithë trishtohemi kur duhet t’i kthehemi rutinës së përditshme pas pushimeve të verës.

Mënyra më e mirë për të qenë në humorin e duhur është që të hamë diçka të mirë (dhe të shëndetshme), sepse tavolina është një nga kënaqësitë më të mëdha të jetës.

Për këtë arsye, do t’ju japim disa këshilla mbi “menunë e lumturisë”. Shikoni galerinë e mëposhtme dhe futjuni gatimit…

FOTO GALERI
1/10
Zgjidhni ushqime që stimulojnë hormonet e humorit të mirë, ato që përmbajnë: serotonin, dopamin, oksitocin dhe triptofan.

Top Channel