Esela gjen një vend të ri për prostitutat dhe i këshillon të mos flasin për Marion apo Sesilian, ose i pret vdekja. Rexhina i kërkon divorcin Alonsos.

Nga e hëna në të shtunë në Top Channel ora 20:10

Top Channel