Ritinja takohet me Zekën në rrugë. Zheiza i kërkon të ëmës ta largojë Edinalbën nga shtëpia. Zheiza bëhet xheloze për Zekën dhe Ritinjën.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 17:00

Top Channel