Euzhenioja dyshon te miqësia e papritur e Irenës me Xhoisin. Silvana humbet shumë para në bixhoz. Bibia dëgjon një bisedë të çuditshme mes Rubinjos dhe një personi tjetër.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 17:00

Top Channel