Pasioni i shumë prej yjeve të muzikës, kinematografisë dhe televizionit janë padyshim makinat, të cilat shumica e tyre i kanë të përsonalizuara.

Por mbi të gjitha të bien në sy çmimet e jashtëzakonshme me të cilat janë blerë këto makina. Kështu këngëtari dhe manaxheri i famshëm Jay-Z ndër shumë makina që ka në garazhin e tij personal ka edhe një Maybach Exelero me vlerë 8.8 milionë dollarë.

Ndër makinat më të shtrenjta mbizotërojnë Bugatti veyron, por edhe Lamborghini, Banetley, Ferrari, si edhe një Mercedes i vitit 1955 i Jey Leno me vlerë 1.8 milionë dollarë.

FOTO GALERI
1/19
T-Pain - Bugatti Veyron me vlerë 2.5 milionë dollarë

Top Channel