Hej, pushimet për shumë të tjerë mund të mos kenë filluar, teksa kemi hyrë në gusht. Pas fotove të para të pushimeve në Instagram, të qershorit dhe korrikut dalin në pah dhe veshjet më në modë të stinës. Dhe flasim për kostumet e banjës.

Sigurisht yjet e famshëm dhe stilistët e blogerët janë të parët në listë që i postojnë në rrjetet sociale, ku tregojnë dhe vendet e bukura që frekuentojnë.

Por cilat janë modelet e preferuar të Kim Kardashian, Emily Ratajkowski dhe te tjera femra mjaft të njohura ndërkombëtarësisht. Shihni fotogalerinë dhe nëse ende nuk i keni nisur pushimet, keni mundësi zgjedhjeje.

FOTO GALERI
1/6
Chiara Ferragni

Top Channel