Sigurisht që me të nxehtin duhet të pish më shumë lëngje. Ekuacioni është matematikë dhe duhet respektuar në mënyrë rigoroze. Por jo të gjitha pijet janë njësoj. Për etjen e verës duhet të zgjedhësh.

Uji është përbërësi kryesor që është gjithmonë i nevojshëm për trupin tonë, por dhe që përmban pak kalori. Përpiquni që çajin apo lëngjet e frutave ti përgatisni vetë në shtëpi, pasi ata industriale janë shumë të ëmbëlsuar. Shihni galerinë e fotove për më tepër.

FOTO GALERI
1/3
Uji është gjithmonë zgjedhja më e mirë e të gjitha stinëve, ka më pak kalori dhe suan etjen. Mund të jetë natyrale, ose lehtësisht i gazuar, sipas shijeve tona. Për më tepër ndihmon dhe të dobësoheni.

Top Channel