Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) ka publikuar në Facebook fotot e para të makinës së re që do të garojë në cirkuitin legjendar të La Manshit, në vitin 2020.

Bëhet fjalë për një supermakinë me karakteristika ekstreme, që do të respektojë rregullat e reja të garës që zgjat plot 24 orë.

SGC do të prodhojë 25 versione rrugore dhe 2 versione gare.

Me fitimet nga shitjet e 25 makinave (secila kushton 1 milion dollarë), do të financohet pjesëmarrja në garën e La Manshit.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel