5 - Motivim i dyfishtë – Disa studime të kohëve të fundit kanë treguar se gratë janë më rigoroze në ndjekjen e një diete dhe humbin peshë më lehtë, ndërkohë që burrat janë më të zellshëm në aktivitetin fizik dhe preferencialisht në aktivitete aerobike dhe me intensitet të lartë, veçanërisht të dobishme në djegien e kalorive. Në qoftë se kombinohen përpjekjet e të dy partnerëve do të merrni një rezultat të dyfishtë.

E dimë tashmë që të humbësh peshë është sfidë më vete, dhe më e vështirë akoma është organizimi i vakteve.

Por ka disa kombinime ushqimesh që përshpejtojnë metabolizmin dhe reduktojnë yndyrnat. Në fotogaleri do të gjeni disa prej tyre.

FOTO GALERI
1/3
Çaj jeshil, mente dhe disa pika limon- Çaji jeshil është një nga pijet për ata që dëshirojnë t’i kthehen një jetese të shëndetshme.Kjo pasi është e pasur me antioksidantë. Kur i shtoni disa pika limoni çajit jeshil përshpejtoni rënien në peshë. Ndërsa mentja redukton urinë.

Top Channel