Klasike! Por evergreen, gjithashtu! Të mrekullueshme nga natyra, rigoroze sipas përkufizimit gjeometrik, stilistët që e propozojnë jo vetëm në versionin më didakt të të bardhës dhe blusë, apo bardhe zi, por edhe me nuanca të reja të sofistikuara.

Diktati i vetëm është t’i vishni vizat në qytet apo në det, me të njëjtin efekte marinar. Rezultati? Janë gjithmonë aty, më cool, të reja dhe interesante më shumë se kurrë. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
3/5

Top Channel