Për të përballuar me stil dhe modë stinën e verës nuk mjafton vetëm një çantë, por të paktën 5!

Në fotogaleri do të gjeni modelet “top” për çdo rast, në zyrë, në një kafe me miqtë, apo dhe në mbrëmje.

FOTO GALERI
1/5
Cante per ne zyre!

Top Channel