Rita i rrëfen Marildës se dëshiron të martohet në breg të lumit, e veshur si sirenë. Znj.Adinalva i rrëfen z.Abel se Rita është e bija e “delfinit” dhe tregon legjendën e delfinit rozë.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 17.00.

Top Channel