Merkuri dhe Venusi sot ju shohin shumë të fokusuar drejt së ardhmes: aspiratat tuaja janë shumë të larta dhe ju nuk keni ndërmend të hiqni dorë nga ndonjë prej tyre, për asnjë arsye në botë.

Në vendin e punës ju jeni shumë të etur dhe të vëmendshëm ndaj ndryshimeve në progres: asgjë nuk ju shpëton.

Në fushën sentimentale filloni të mendoni se keni gjetur partnerin tuaj të përsosur. Një dashuri në një distancë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme.

Top Channel