Ndërsa Filipi e Elizabeta përballen me një vendim të nxituar, Tuani merr nën kontroll operacionin Morozov. Në Rusi, hetimet e Olegut bien ndesh me realitetin sovjetik.

Çdo të hënë dhe të martë në Top Channel , ora 21.00

Top Channel