Rui i tregon Sibelës historinë e lumit e të djaloshit që u mundua ta shpëtonte. Abeli s’e pëlqen lidhjen e Zekës me Ritën. Rui sheh Ritën teksa noton dhe magjepset prej saj.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 17.00.

Top Channel