Përfshirë në dokumentet të publikuara nga “E! News”, ndodhet dhe një bisedë e mesazheve midis këngëtareve Kesha dhe Lady Gaga. Konteksti i bisedës qëndronte në faktin kur Kesha i rrëfen Lady Gagës se Dr. Luke ka përdhunuar këngëtaren Katy Perry.

Ekipi ligjor i Dr. Luke, në një deklaratë për E! News deklaroi: “Katy Perry ka konfirmuar se nuk është përdhunuar nga Dr. Luke, prandaj akuzat e Kesha’s janë të pavërteta! Ne do të kërkojmë shpërblime për të gjitha dëmet e shkaktuara nga ajo.”

Ekipi i këngëtares Kesha kanë vendosur të mos komentojnë.

Top Channel