Gati për Taekwondo? Mos u trembni! Nuk është ndeshje e vërtetë, por dyluftime Taekwondo nga fëmijët e mrekullueshëm te Fushat Multisportive, në Parkun e Madh.

Të konceptuara si një hapësirë sportive dhe rekreative, fushat e ndërtuara nga Bashkia e Tiranës përdoren për zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme si aerbi, crossfit, joga, kampionate futbolli, rregbi dhe mbi të gjitha për ndeshje për këdo që organizohet në skuadra dhe ka dëshirë të zgjedhë parkun e liqenit dhe jo fushat private për të zhvilluar një ndeshje mes miqsh.

Si promotore e jetesës së gjelbër dhe aktive, Bashkia Tiranë menaxhon dhe mirëmban këtë ambient, jo vetëm për të rriturit, por edhe për argëtimin e fëmijëve, të cilët mund të luajnë të lirë çdo pasdite, duke i afruar gjithnjë e më shumë me natyrën dhe aktivitetet sportive.

Rezervimi i fushave: http://aprtirana.al/rezervo-fushat-ne-pmlat/

Top Channel