Nëse ndonjëherë keni hasur vështirësi me fëmijët ose nipërit tuaj për të ngrënë perimet, atëherë shihni këto ide dhe mos hezitoni të provoni.

Pse të mos i ktheni këto ushqime të mërzitshme në kryevepra artistike duke i bërë ato të duken si personazhet e animuar që fëmijët adhurojnë.

Kjo është ajo që një nënë, Laleh Mohmedi, bëri dhe rezultatet janë absolutisht të mahnitshme.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel