Mes shumë modeleve të fundeve me lule ka dhe nga ato që ju bëjnë të dukeni mjaft shik, qoftë në të përditshme apo dhe në mbrëmje festive.

Për to nuk ka stinë që nuk i adhurojmë. Por sigurisht që në gjithë periudhat e vitit vera është ajo që na e bën më të lehtë kombinimin. Rezultati? Freski dhe modë siç duhet.

Mes modeleve të shumta janë ato të tipit portofol, apo me cepa asimetrik. Nëse kërkoni kombinimin perfekt hidhini një sy galerisë, ku janë pesë kombinime të ndryshme nga mund të merrni ide.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel