Mjaft i dashur nga biznesmenët, Audi A6 Avant nuk është një makinë aq e thjeshtë dhe e gjithanshme. Ajo është një pikë referimi në një kategori që rrit dyfishin e funksionalitetit dhe dinamizmit në çdo situatë.

Një makinë që shkon kudo, nuk lodhet kurrë, dhe në të cilën Audi vazhdon të investojë pavarësisht suksesit të llojeve SUV të saj. Gjenerata e re A6 Avant është i teti i këtij lloji.

Seria e re premton të jetën mahnitëse për rehati, funksionalitet, lëvizshmëri, thjesht të mendoni motorin e ri të fuqishëm me teknologjinë mild-hybrid. Dizajni i brezit të ri të kësaj makine është më i hollë dhe më dinamik, është 5 metra e gjatë por lartësia është më e ulët, jo më shumë se 1.5 metra çka e bën vërtetë qëndrimin dinamik.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel