Nuk dalin kurrë nga moda dhe janë çdo verë me stampime me lule, me vija apo stil marinar, dhe flasim për sandalet me thurje.

Variantet e propozuara nga stilistët janë nga më të ndryshmet, që nga ato të sheshta, me takë ortopedike, të hapura apo të mbyllura para. Çfarëdo modeli të zgjidhni do të jeni komode dhe një aspekt disi rinore dhe zbavitëse. Modelet e 2018 janë më të kërkuara dhe plot fantazi. Ndiqni galerinë!

FOTO GALERI
1/14

Top Channel