Vera është periudha më e mirë për të vizituar vende të ndryshme e të largëta e për të blerë objekte të përditshme por që ju sjellin kujtime nga ai vend.

Kot nuk ekziston shprehja, “më parë ha syri se sa goja”, dhe këtë e dinë shumë mirë shefat e kuzhinës kur kujdesen për dekorin e pjatave. Por dhe ne vetë mund të kujdesemi të përgatisim një tavolinë verore me pjata plot me ngjyra. Shfletoni galerinë!

FOTO GALERI
1/21

Top Channel