Të shëmtuarën e ndërron dhe kërkon diçka tjetër, por kur diçka është e turpshme, ajo nuk gëlltitet dot. Kështu ishte Kombëtarja, në të parën ndeshje kur luante si e barabartë me Kosovën, motrën e vogël.

90 minuta ku Kosova bëri Shqipërinë, 90 minuta ku Shqipëria nuk ishte.

Për të vlerësuar skuadrën, paraprakisht duhet të flasim për trajnerin, që emrat e skuadrës i ka parë në internet, kurse pozicionet ua ka mësuar gjatë kohës që udhëtonin për në Zvicër.

Asnjë prej futbollistëve në pozicionin e duhur, për më tepër kishte prishur edhe raportet, që kësaj skuadre i janë dashur vite t’i vendoste: të mbrohet mirë dhe të kundërsulmojë.

FOTO GALERI
1/13
Berisha - Ç'mund të bëjë një portier, kur ka një ekip që s'di të luajë?

Top Channel