Më në fund mund të veshim sandalet, pasi gjithë dimrin mezi i kemi pritur. Të sheshta apo me takë mesatare për ditën apo me takë të lartë dhe bizhu për raste të veçanta.

Mundësia e zgjedhjes së modeleve më trendi të stinës është e pamatë, sipas shijeve dhe kërkesave. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/25

Top Channel