Simbol i pastërtisë dhe pafajësisë, por edhe imazh i elegancës së matur. Ngjyra e bardhë është kryefjala e kësaj stine të bukur.

Ideale edhe për faktin se reflekton rrezet e diellit, ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit, na thekson më shumë nxirjen e plazhit.

Stilistët e propozojnë në mijëra mënyra, që nga përsosmëria tërësisht e bardhë, tek kombinimet e ndryshme. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/22

Top Channel