Berisha: Përgjimi është autentik, shqiptarët të hedhin Ramën në Lanë

17/05/2018 11:33

Për demokratin Sali Berisha përgjimi audio është autentik dhe se kryeministri Rama gënjeu një ditë më parë.

“Sot ky faqezi për t’i shpëtuar kësaj ka ndërmarrë një akt terrorist ndaj dëshmitarit X, po harron ky faqezi se zinxhiri i dëshmitarëve është i pafund dhe provat janë absolutisht autentike. Kështu që nuk ngelet gjë tjetër, veçse shqiptarët që ky i mashtroi dje në mënyrën më të paskrupullt ta hedhin në Lanë si një kalbësirë”, tha Berisha.

Top Channel