UNESCO është Organizata Arsimore, Shkencore dhe Kulturore e OKB-së dhe qëllimi i saj është të promovojë paqen përmes edukimit dhe avancimeve shkencore.

Kjo organizatë ka identifikuar 15 qytete, që do të shihni më poshtë, si ata që mbajnë kreativitetin dhe kulturën si pjesë të avancimit të tyre.

Ata konsiderohen edhe qytete të organizuar shumë mirë.

FOTO GALERI
1/15
15. Pekin, Kinë - Mburret me më shumë se 3.000 vjet histori të pasur, arkitekturë të pabesueshme dhe lagje tradicionale kineze.

Top Channel