Protestë për rrugën, banorët e Kolshit: Nuk shkojmë dot pranë tokës

16/05/2018 15:30

Banorët e fshatit Kolsh në Kukës kërkojnë rrugë. Aksi i brendshëm që lidh fshatin me kullotat dhe bjeshkët është bllokuar që prej datës 5 maj nga firma koncesionare e Rrugës së Kombit.

Banorët janë të detyruar që të udhëtojnë deri në mbikalimin e Thirrës. Banorët i kanë lënë 5 ditë afat për zgjidhjen e problemit.

Banoret e Kolshit kanë rreth 2300 ha pyje dhe kullotat burim i vetëm jetese që lidhen me këtë rrugë shërbimi.

Top Channel