Argjentina, 8 rregullat për të fituar… zemrën e bukurosheve ruse

16/05/2018 17:58

Federata Argjentinase e Futbollit (AFA) ka publikuar një manual se si mund të kesh sukses me një femër ruse për tifozët që do të ndjekin Argjentinën në Rusi.

Por, pas shumë akuzave për seksizëm, AFA i ka hequr dy faqet që kishin lidhje me “gjuetinë e ruseve” dhe ka lënë ato që flasin për kulturën dhe zakonet e vendit ku do të zhvillohet Botërori.

Le të shohim pra më poshtë se kush janë 8 rregullat që duhen ndjekur për të pasur sukses me ruset.

FOTO GALERI
2/8
Mos i trajtoni si sende femrat ruse! Bëjini që të ndihen unike duke i krahasuar me Maradonën

Top Channel