Në mbarë botën trafiku është kthyer në një problem tejet serioz dhe në rritje të vazhdueshme.

Qytete të ndryshme kanë ndërmarrë nisma për të zvogëluar trafikun, por zgjidhja përfundimtare është ende e vështirë dhe shumë qytetarë vazhdojnë të vuajnë për orë të tëra në pritje.

Një kompani navigimi dhe hartash, “TomTom” ka mbledhur të dhëna të trafikut për 9 vite me radhë dhe ka bërë një renditje të 15 qyteteve me trafikun më të rënduar në Europë.

Vendi i parë mbahet nga një qytet ballkanas…

FOTO GALERI
1/15
15-Nizhny Novgorod, Rusi

Top Channel