Java e modës në Australi sjell tendenca të reja, oversize. Modelet në paradën e brendeve Camilla dhe Marc kishin aksesorë të mrekullueshëm me përmasa të mëdha.

Vëmendja e vërtetë u fokusua pikërisht tek kapelet, rripat apo çantat shumë të mëdha dhe që patën mjaft impakt në fushën e modës. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/12

Top Channel