Nuk janë të pakta rastet kur qeni i shtëpisë ka ndihmuar pronarin e tij në rrethana nga më të ndryshmet.

Por që një qen të shpëtojë një qen tjetër nga mbytja është një histori që ndoshta edhe nuk e keni dëgjuar më parë.

Në Arizona është filmuar rasti në fjalë, e në pamje dallohet momenti se një prej qenve ka rënë pishinë e aty nuk ndodhet aty asnjë njeri që ta ndihmojë.

Por në ndihmë i vjen qeni tjetër i shtëpisë, ai hidhet në ujë dhe e nxjerr nga aty shokun e tij.

E mesa duket, ai ka qenë një notar më i mirë, pasi dallohet të dalë vetë nga pishina.

Top Channel