Të gjithë dermatologët thonë se lëkura përreth syve është më delikate, dhe është zona e parë në fytyrë që jep shenjat e plakjes.

Por janë disa zakone të përditshme që përdorin disa prej femrave që përshpejtojnë këtë proces, duke krijuar rrudha të parakohshme.

Dermatologia Natasha Cook, tregon shkaqet e plakjes së syve. Përveçse ekziston faktori gjenetik, nëse i rregulloni disa prej këtyre gjërave do të keni sy të çlodhur dhe të shndritshëm.

FOTO GALERI
1/4
Syzet e diellit nuk janë vetëm modë. Mosvendosja e tyre i mban muskujt rreth syve të kontraktuara duke e rrudhur lëkurën më shpejt

Top Channel