Kroçera që i ka të gjitha, edhe helikopterin e nëndetësen

08/05/2018 20:12

Të udhëtosh përreth globit me kroçerë është diçka që përjetohet rrallë në jetë, e për ta bërë sa më të paharrueshme këtë eksperiencë ofrohen gjithnjë e më tepër luks në këto super anije.

Scenic Eclipse parashikon që më 31 gusht të nisë lundrimin e saj të parë, e nuk janë të paktë ata që i kanë rezervuar biletat shumë më herët për të udhëtuar me këtë superanije.

Ajo jo vetëm që ka çdo luks të mundshëm brenda saj, por ajo që e diferencon nga rivalët është helikopteri dhe nëndetësja personale.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel