Kur ndjekim një dietë dobësimi, është normale të ndjejmë dëshirën të hamë disa ushqime me shumë kalori, qofshin këto të ëmbla apo të kripura.

E njëjta gjë ndodh edhe kur kemi ankth apo depresion. Për të shmangur një situatë të tillë janë disa ushqime që reduktojnë oreksin dhe mund të konsumohen në çfarëdolloj momenti.

FOTO GALERI
1/6
Kosi Kur keni shumë uri, mjafton të hani një vasketë kos pa sheqer që kanë 15 gram proteina mjaft cilësore.

Top Channel