Edhe pse kanë kaluar vetëm 4 muaj nga viti 2018, dhjetra milionë dollarë janë hedhur për makina klasike dhe të veçanta nga klientë që problemin e vetëm me paratë e kanë se ku t’i shpenzojnë ato.

Janë shitur dhe blerë me të vërtetë makina shumë speciale dhe kjo është arsyeja që galerinë e mëposhtme duhet ta shikoni patjetër.

FOTO GALERI
1/10
Ferrari 365 GTS/4 Daytona Spider (1972) - 2,640,000 $

Top Channel