Pranvera është stina e luleve dhe nuk përjashtohet as gardëroba. Veshjet me lule janë femërore, dhe kombinohen mjaft mirë, janë elegante dhe shumë origjinale.

Veshjet floreale janë propozuar nga mjaft stilistë në koleksionet e tyre të pranverë-verë 2018, dhe në foto galeri keni mjaft modele nga ku mund të frymëzoheni.

FOTO GALERI
1/24
Valentino

Top Channel