Yjet sot jua bëjnë ditën me gjallëri dhe zbavitje. Hëna dhe Afërdita të dhurojnë gëzim, humor të mirë, pasion dhe grintë qoftë në punë e qoftë në dashuri.

Nëse ke në mendje të nisësh një projekt të ri, mos hezito: Jupiteri premton ndërhyrjen e një personi mjaft të fuqishëm dhe mbrojtës. Në dashuri mund të zgjedhësh të jetosh e lumtur si vetëm si në çift.

Top Channel