Nëse do të kishit para’ pa fund, por do të kishit mundësi të blinit vetëm një makinë, kë do të zgjidhnit?

Përgjigjja e parë që të vjen në mendje është një makinë me performancë të shkëlqyer dhe praktike. Gjithashtu, luksoze dhe e rehatshme.

Por, kush mund të jetë një makinë e tillë?

Më poshtë ju sjellim 8 makina fantastike që kanë vend për fëmijët, janë të afta për gara dhe me të cilat mund të bësh udhëtime super të gjata.

FOTO GALERI
1/8
Ferrari 812 Superfast - 300 000 euro

Top Channel