Era Rusin prej gati dhjetë vjetësh nuk e kemi parë në festivalin e fundvitit, ku dhe përcaktohet fituesi që përfaqëson Shqipërinë në Eurovision.

E ftuar në “Wake Up” ajo rrëfen se duhen ndryshuar disa gjëra, dhe që artistët tanë meritojnë më shumë kur shkojnë në Eurovision.

“Ishte ky muhabeti e para nga fundi, dhe që nga ai moment… Thjesht mendoj që kur të ndryshojnë disa gjëra aty brenda, ndoshta… 10 vjet i bëra… unë e kam përfaqësuar Shqipërinë dy herë, në festivalet e fëmijëve. Mendoj që artistët tanë meritojnë më shumë kur shkojnë në Eurovision. Meritojnë më shumë mbështetje, duhet më shumë punë që të dalin sa më mirë dhe të mos dalin vetëm”, rrëfen Era.

Ndiqni live Erën:

Top Channel