Rene Casselly Junior, 21-vjeçari nga Hungaria është bërë hit në internet me një video të tij të fundit, ku realizon një kosh spektakolar teksa ndihmohet nga elefanti.

Ai është një akrobat cirku në Hungari, ku familja e tij ka 5 elefantë Betty, Kimba, Mambo, Nanda dhe Tonga.

Një kosh perfekt, por duke parë gjatësinë e 21-vjeçarit, pa ndihmën e elefantit do të kishte të pamundur të realizonte!

Top Channel